måndag 25 mars 2013


Fin helg, fin helg, fin helg... Åååh en sån fin helg!!!

onsdag 20 mars 2013

Usch och fy. Jag har legat utslagen i några dagar med feber, huvudvärk och förfärligt pulserande bihålor. Nu börjar det dock reda sig, även om trycket över ögonen är kvar. Om än mycket mindre.

Var nere på gymmet igår kväll och sprang 4 km på löpbandet. Men både knä och höft sa ifrån. Skit också. Knät känns bra idag men höften gör fortfarande ont, så nu får det bli att stå på den där urbota skittråkiga crosstrainern idag. Suck... den är så sjukt omotiverande!
Men med den inställningen så blir den bara tråkigare så idag ska det vara jättekul!

torsdag 14 mars 2013

Igår somnade jag vid nio! 21.00 alltså. Jisses amalia... Sen vaknade jag också halv två inatt och var vrålpigg.
Men att vara så jävla trött så att man sommar nio på kvällen känns inte fullt normalt....

måndag 11 mars 2013

Veckans träning:

V.10
4/3 Löpning (band) 50 min 6,6 km
6/3 Löpning (utomhus) 63 min 8 km
9/3 Styrka fokus core 40 min

8 jävla kilometer!!!!

söndag 3 mars 2013

Jag älskar att läsa. Men återigen känner jag att datorn och mobilen tar upp allt för mycket tid i mitt liv. Ifjol valde jag att stänga ner facebook en månad för att hitta ro i vardagen då allt detta uppdaterande stressade mig. Nu har jag gjort detsamma.
Efter bara tre dagar borta från fejjan känner jag en befrielse. Och det bästa av allt? Jag är helt uppslukad av mina böcker igen!
Jag kommer mig inte radera mig från facebook då jag faktiskt gillar den sidan men efter den här time outen så hoppas jag på bättre balans. Och jag tror inte att appen facebook återvänder till min mobil. Nej fram för mer böcker och tid till nyttigheter! Som min nya religion; löpning ;-)


Veckans träning:

V.9
25/2 Löpning 42 min
28/2 Löpning 38 min
3/3 Promenad 52 min

Springer numera alltid 5 km, minst. För att jag kan liksom! ;-)

fredag 1 mars 2013

Jag har fått nytt jobb! 

Visserligen bara ett vikariat i 6 månader men chefen har beviljat min tjänstledighet så jag får en liten paus ifrån mitt nuvarande jobb.
Så 2 april börjar jag som administratör på bemanningsenheten! Jag får äntligen jobba dagtid. Slippa kvällar, nätter och helger. Och på ett sätt så är det skönt att det bara är ett vikariat.... tänk om jag inser efter ett tag att det inte alls passar mig att jobba kontorstider?