tisdag 25 september 2012

Har hittat två nya favoriter vad gällande mat idag!
Till frukost hade jag tänkt havregrynsgröt men så upptäckte jag att havregrynet var slut. Istället blev det skrädmjölsgröt med äppelmos. Åh du milda makter vad gott! Jag njöt av varje sked jag förde in i munnen :-)
Fick även hem mitt nya proteinpulver igår som jag beställt av fitnessguru med smak av choklad och hasselnöt. Jag tror aldrig jag någonsin kommer kunna dricka proteinpulver då det är så sliskigt sött och vidrigt men tyvärr behöver min kropp tillskott av protein varje dag.
Idag gjorde jag pannkakor med proteinpulver istället för mjöl. Det blev godispankisar! Hur gott som helst!

Jag tog:

1 dl mjölk
1 skopa proteinpulver
3 ägg
1 tsk bakpulver
½ tsk vaniljpulver
Vatten

Blanda mjölk, vatten och pulver i en shaker och skaka. Knäck ner äggen och i med bakpulver och vaniljpulver och blanda runt med en gaffel.
Ner i stekpannan och stek!


Muuumma! 

måndag 24 september 2012

Jag drömmer mycket sjukt om nätterna nuförtiden och allt som ofta så vaknar jag upp och fnissar.
Har nu startat en ny blogg där jag enbart kommer skriva ner mina drömmar, dels för att ni ska få tillgång till dem men också för att jag själv kanske kan se en röd tråd?
Klicka på bilden så kommer ni dit!


onsdag 19 september 2012

Jag har världens finaste mamma.
Hon skickar ofta vykort med små hälsningar och sen jag blev sjuk i våras så har hon skickat minst ett i veckan med peppande ord på.
Hon finns alltid där för mig, i vått och torrt.
Hon vill så gärna gå en datakurs nu så hon kan lära sig att använda sin laptop mer. Och kärringen blir snart 71 år! Hennes mamma, min mormor, kallade jag alltid för krutkärring. Tror du får ta över den titeln nu mamms ;-)

Och mp3 spelaren är fylld med ny go musik.
ÄLSKAR DIG MAMMA!


söndag 16 september 2012


 Var på Stickys i fredags och kollade på Crucified Barbara. Grymt bra! Fick en skitsnygg klänning av Vera (som ni ser på bilden) som jag känner mig hur fin som helst i. Och till det mina nya svarta stövlar. Jag kände mig som en ny människa :)


onsdag 12 september 2012



Hotell Ibiscus

Resan är nu bokad. Den 21/10 åker vi till Rhodos för en veckas avkoppling. Vi hoppas på hyfsad värme och en massa tid på solstolar med böcker :) Precis vad vi behöver! 

torsdag 6 september 2012

Jag har aldrig ägt ett par skinnstövlar, har aldrig hittat några som passar då mina fötter är breda och mina vader tjocka. Men nuförtiden görs ju stövlar för oss med breda vader. Och jag har ju även minskat nästan 10 cm över vaderna...
Jag är så lycklig! De sitter som gjutet :)


måndag 3 september 2012

Jag har haft en helt underbar födelsedagshelg. Fyllde liksom år igår, man gör ju visst det en gång om året ;-)
Har spenderat hela helgen på en segelbåt med tre underbara vänner. Vi har fått smaka på allt den här helgen! Ingen vind, killer illern på Kälkerön, hoppiland öl, morgondopp i havet, fårskit under skorna, strålande solsken, vind i seglen, rejäla vågor, imponerande båtar, 10 knop, motorhaveri, sol, sol och sol, fantastiskt goda skratt, bli vaggade till sömns, regn, kyla...
Jag frös så gräsligt igår innan vi nådde hamn, trots att jag var fullt påbyltad med kläder. Kände mig som fru Michelin. Kall i kroppen men jävligt varm i hjärtat.

 
 Michaela och Carl. Båtägarna.

 
 Stefan

 
 Jag och Michaela

Jag styr. Skepp ohoj! 

 
Den imponerande elevbåten Gracia

 
 Åstols hamn.

What happens on Åstol, stays on Åstol...


Tack Michaela, Carl och Stefan för en helt fantastisk helg!