tisdag 31 juli 2012

Kom iväg till gymmet idag trots att hela min kropp skrek om sömn. Jag hade ingen ork eller lust och var sådär matt så att det nästan gör ont i kroppen. Men jag tog mig i kragen och gick ner, tog det dock lite lugnt eftersom jag är så trött. Det blev 15 minuters löpning på löpbandet, dock sade höften till efter 1 km så jag fick sakta ner tempot lite. Sen körde jag styrka i 45 minuter. Fokus på bröst, triceps och mage.
Nu i efterhand är jag glad att jag kom iväg. Jag vet ju att jag mår bättre efter ett träningspass men med den här mattheten jag upplever så är det svårt att intala sig.

I trappuppgången satt en lapp från vår hyresvärd. Tydligen så har lördagens skyfall (jag trodde regnet skulle göra hål i marken så som det regnade) gjort så att vår källare svämmat över. Så vi blev uppmanade att kolla över vad som är skadat, kontakta våra försäkringsbolag och sen skulle hyresvärden fixa hit containrar så vi kunde kasta det som blivit skadat.
Jag hade dock tur. I min ände av huset är det snustorrt men i andra änden av källaren var det vatten överallt. Borde fasen köpa mig en trisslott idag ;-)

måndag 30 juli 2012

Återigen har tröttheten och mattheten tagit över min kropp. I två dagar har jag varit helt tömd på energi och ork. Vilket har varit jättetråkigt eftersom älskade Vivvi med familj varit här och jag inte riktigt orkat med. Efter några timmar på liseberg igår vart jag helt slut och åkte hem och stensov. Samma sak idag. Några få futtiga timmar på stan sen gick luften ur mig.
Jag som trodde det hade vänt!


tisdag 24 juli 2012

Ibland vaknar jag upp och inser att det faktiskt är semester. På riktigt!


lördag 21 juli 2012

Hämtade ut dessa på posten i torsdags, semestern räddad! Kruxet är att två redan är slut och den tredje på god väg att ta slut... Bokförrådet behövs nog fyllas på!  Semestern började ju i fredags!


fredag 13 juli 2012


 9 december ska jag se Ricky Gervais på Skandinavium här i Göteborg!!! Sen är det knappt ett halvår kvar tills jag får se min älskade Eddie Izzard igen!!! 
Det kan inte bli bättre... två av mina absoluta favoritkomiker någonsin. Jag svävar!!


Jag vågar inte riktigt hoppas helt än men jag tror minsann det faktiskt vänt på riktigt nu. Jag sover inte alls i samma grad som förut, blir inte alls lika utmattad efter en aktivitet, är inte alls så ledsen och deprimerad längre och framförallt så njuter jag av träningen igen och ser den inte längre som ett måste.
Jag ser fram emot att få träffa mina vänner och trivs faktiskt rätt bra med livet som det ser ut idag. Känner en glädje inför vad som komma skall och försöker mer och mer leva här och nu, inte då. inte sen utan nu.







torsdag 5 juli 2012

Har varit på Liseberg idag med Cissi och sett på finaste pojken med den vackra rösten, Kristofer Åström. Han är inte bara en fantastisk musiker utan också en otroligt fin och ödmjuk människa.
Efter det lyckades Cissi med konststycket att vinna 2 kg Toblerone och jag vann 2 kg geisha.
Lyckokväll!

måndag 2 juli 2012

Luften gick verkligen ur mig totalt. Jag har inte haft någon som helst ork till övers för sociala kontakter, motion eller annat. Jobbet drog ut allt ur mig.
Jag var borta från jobbet på heltid i tre veckor. Tillbaka på heltid i 1½ och kände direkt hur matt jag blev av allt igen. Hur glömsk jag blev. Hur förvirrad jag vart och hur panikångesten steg inom mig.
Tack och lov fick jag tag på en bra läkare som äntligen lyssnade på mig. Hon sjukskrev mig på halvtid och det känns så skönt! Jag får fortfarande vara på jobbet med mina underbara samtidigt som jag kommer ha tiden emellan att hitta tillbaka till styrkan, glädjen och livet.
Så nu har jag blivit ordinerad motion, vila, umgänge med vänner och på det även medicin som hjälper mig ur den djupa svackan. Och nog känner jag mig gladare och piggare!

Så det ska nog allt bli bra det här också mina vänner. Lita på det.