lördag 31 mars 2012

Jag är redo för en två timmars tågresa hem till småland. Det är inte mycket som går upp emot en sojalatte från starbucks. Du ljuva london...


torsdag 29 mars 2012

Efter ett hårt pass på gymmet så sitter det gott med en proteindrink på hallon, kvarg, proteinpulver och mjölk till svenska dialektmysterier.


Jag är så jäva överambitiös ibland ;-) Igår vart jag kvar på jobbet till 22.00 istället för 21.00 enbart för att alla skulle kommit in med sina önskescheman så att jag kunde trycka ut dem till preliminära schema. För vi har ju enbart 4 dagar på oss att diffa scheman för 18 veckor framöver!
Framförhållning chefer? Vet ni vad det är?
Som tur är så har jag underbara kollegor som körde hem mig så jag slapp vänta på bussen i ytterligare en halvtimme. När jag väl kommer hem så är jag så nyfiken på hur schemat kommer se ut så jag går in och diffar min egna schemarad för alla perioder, så jag är istortsett diffad och klar. Nu viker jag mig inte mer för skit vilket dåligt schema jag fick till mig den här första perioden.
Tiden liksom bara flyger fram när jag sitter i Time Care och leker... jag tror fasen jag hittat mitt framtida yrke. Det här är sååå kul!!

Ringde dessutom löneassistenten idag eftersom det blivit fel på min lön. Ända sen jag började på jobbet (6/6-11) så har jag inte fått jourtillägg utbetalt. Nu visade det sig att min anställning inte ens är en jouranställning. Så detta ska fixas till sen kommer det en stoooor fin klumpsumma in på mitt konto plus att jag framöver kommer få ut ca 2000:- mer i månaden, inte dumt alls!

Nu är det frukost som hägrar, lite mer kaffe och sen blir det träning. Det är härligt med lediga dagar :-)

tisdag 27 mars 2012

Stefan åker till spanien för att plugga i några veckor och lämnar över ansvaret för sina chiliskott till mig. Jag lovar att vårda dem med mycket kärlek! ;-)
Verkar som att grabben har en förkärlek till Whiskey? 

söndag 25 mars 2012


Kvinnor är från Venus, män är från anus.


True.

onsdag 21 mars 2012

Det utspelar sig vid middagsbordet och Luke försöker spetsa köttbiten med skeden då Darth säger:
- Use the fork Luke.

Sov så gott lilla underbara Doris. Mumsa rejält på sardiner i katthimmlen. <3


måndag 19 mars 2012

Den här spelade J upp för mig i lördags och jag har fnissat halvt ihjäl mig åt den. Jag älskar dialekter!

söndag 18 mars 2012

En underbar sak som min viktnedgång gjort är att mina svullna fötter numera har en mer normal storlek. Stora, breda och höga fötter kommer jag alltid ha men nu är de iaf inte tjocka.
Idag letade jag upp min gamla älskade Dr Martens som jag fick i 16 års present av älskade papps. De är helt sönderslitna, sulorna är blankslitna och som sagt... Det är hål överallt. Men gud vad jag älskade de här! Jag hade dem dagligen, i fyra år. Sommar som vinter, snö som regn. Och vet ni vad? De passar igen... Lycka!


Satt här, drack mitt morgonkaffe och råkade på nått sätt hamna på Hanna Fridéns blogg och satte kaffet i halsen. Jag brukar inte följa hennes blogg, hon är lite för radikal för mitt tycke, men inlägget jag läste gav mig fasen gåshud. Och inte av goda rysningar....
Efter att ha surfat lite på hennes sida, läst några av hennes inlägg så får jag lyfta på hatten och erkänna mig besegrad. Hon är fan en stor kvinna! En stark kvinna! Och jag önskar att vi vore fler som henne. Hennes kamp gentemot näthatet är beundransvärd.
Nu hamnar hon under länken av bloggar jag följer.


Hejja Nemi!

lördag 17 mars 2012

Här sitter jag hemma som en rånare. Men torrhostan håller på att ta kål på mig och jag läste på nätet att det skulle hjälpa med en snusnäsduk över näsa och mun eftersom inandningsluften blir en smula fuktig och det i sig lindrar torr effekten och retningarna i halsen. Så här efter en tjugo minuter måste jag säga att det fanimig hjälper!


Var och köpte kinamat förut. Nu är jag så mätt att jag knappt kan röra mig och det syns inte ens på portionen att jag ätit! Ha ha.

fredag 16 mars 2012

Vilka underbara vänner man har! Tack vera för glass, ostbågar och saft! Och tack stefan för lån av din externa hårddisk. Ibland suger det inte riktigt lika illa att vara sjuk...


torsdag 15 mars 2012

Snyggaste mesen på hisingen. Gottar sig i sin elementsäng då jag ligger i soffan med feber och taskig jävla torrhosta.


tisdag 13 mars 2012

Nya brillor! Ja det är olika bågar även om det inte ser ut så :-)



måndag 12 mars 2012

Oj så dum man är ibland... Stefan undrade om vi inte skulle ta och jogga vid Kvillebäcken idag istället med tanke på det fina vädret? Mitt huvud höll just då på att sprängas i tusen bitar så jag tackade nej, det fick bli lite hederlig styrka istället.
Dock när jag varit hemma ett tag och mina tabletter gjort hyfsad verkan så lät det där med joggingtur utomhus inte så dumt ändå! Sagt och gjort, snabbspringarskorna rök på och jag gav mig ut. Host, host. Att springa ute och på band är verkligen två helt skilda saker, jag blir lika påmind om det vaaaarje gång!
Nåja, nu sitter jag här 2,7 km och 24 minuter senare med återigen sprängande huvudvärk och dessutom sprängande lungor ;-)
Men det var det värt! Nu får det bli hårdträning på konditionen, vi ska ju springa milen på iform loppet den 22 september!
Herregud... vad hände med er besökare igår egentligen? 158 st på en och samma dag, det har då aldrig hänt förut!
Men trevligt :-)

söndag 11 mars 2012

Jag blev så inspirerad av gilla vegos söndagslunch så jag gjorde min egna variant.
Pasta där jag rörde ner en klick creme fraiche och färskost med vitlök, stekt halloumi och cocktailtomater. Mums!




Host.... Inga kommentarer.
Det var melodifestival igår och jag var peppad! Är det en åldersgrej eller? Det togs kort och filmades bara för att ha som bevis på att jag var så peppad som jag var... haha.

Jag hade mina nya fina orange byxor på mig och jävlar i havet vad bra jag mådde! Kristofer var helt underbar, som väntat. Jag älskar denna man! Så vacker i sitt långa lite flottiga hår, slitna jeansjacka och fantastiska röst.




Allra finaste och underbaraste Vera och jag på Kristofer. Det var hon som introducerade mig för hans musik och jag blev såld.
Hon har introducerat mig för många bra saker den tösen. Älskar dig systra mi!

lördag 10 mars 2012

Fan vad nöjd jag blev med att ta bort sängramen och att jag möblerat om! Tror inte jag behöver en sänggavel...


Jag säljer nu min sängram eftersom jag håller på att göra om här hemma. Det är en sängram från IKEA, Malm och i färgen svartbrun. Den är 160 cm bred.
Har haft den i några år så vissa små skavanker finns självklart! Lite färg som flagnat bort (se bild längst ner)
Medföljer gör också två avlastningsbord som man skruvar fast i huvudgaveln.
(Kommer lägga ut den på blocket sen också)

Nypris närmare 2500:- för allt. Jag vill ha 800:-

Intresserad? Skriv ngt i kommentarsfältet eller skicka ett mail på jahnke76@gmail.com