onsdag 31 augusti 2011

Vet ni om att jag köade i fyra jävla timmar i söndags för att köpa mig ett årskort på gymmet? Men det var det värt, jag fick det nästan 1700:- billigare. Öppningserbjudanden is da shit!



Så nu jeflans kör vi! Jag lovade i ett svagt ögonblick i lördags, smått intoxinerad av en mojito eller två för mycket, att jag nästa år skulle springa midnattsloppet. Så kan inte nå mig på de vanliga platserna så vet ni att jag befinner mig på löpbandet vägg i vägg :)

tisdag 30 augusti 2011

Jag är ju en sucker för färgglada strumpor och sockar. Efter att ha varit på skrattyoga på Michaelas möhippa och där insett hur mycket färger påverkar vårt välmående så bestämde jag mig för att aldrig mer köpa svarta strumpor utan enbart köpa mönstrade och färgglada. Som HappySocks. Allteftersom så har strumporna i lådan bytts ut och numera finns regnbågens alla färger däri. Ibland har jag svårt att välja strumpor på morgonen för det är så många fina färger.... Mitt nästa steg blir att inte matcha strumporna utan bara sticka ner handen och ta två strumpor som jag får tag på.

Nu har iaf Vera via en annan blogg hittat en ny strumpsida på nätet med ursnygga färggranna strumpor som dessutom är i ekologisk bomull! Sock Designers heter företaget och är dessutom härifrån granna Göteborg :)
Ta en titt på dess hemsida och njut av alla underbara färger....






Jag vill ha!!!!



INGEN är lyckligare än vad jag är idag!

Jag har länge letat efter ett par kängor/boots som man kan ha på hösten och vintern men då mina fötter alltid varit för stora, för breda, för höga och dessutom tjocka så har aldrig några skor utav denna modell passat. Jag gav tillslut upp hoppet och de sista åren så har jag enbart använt walkingshoes och converse. Gympaskostuket liksom. Snygga skor, kängor osv har det aldrig ens varit tal om, jag vet ju att de aldrig skulle passa mig ändå. Och frustrationen man upplever när man inser att man inte ens kommer få ner foten i fanskapet är enorm!
MEN idag! Idag hittade jag ett par skitsnygga boots i äkta skinn som jag sneglade lite på. Lyfte och vred, klämde och drog. Satte ner dem igen och gick vidare, vet ju av erfarenhet att det aldrig kommer fungera. Efter ett tag återvände jag till affären (Din Sko) och tänkte "Va fan... jag kan ju testa" och ni må tro att jag nästan började gråta av lycka när foten hur lätt som helst glider ner i kängan och dragkedjan går att dra upp utan några som helst problem!

Så trots feber, snorig näsa och allmänt kasst mående så lös detta upp hela min dag! Det bästa av allt är ju att de är så snygga till både byxor och tights. Och appropå byxor så måste jag köpa nya eftersom de jag har sitter som säckar. Sicket i-landsproblem ;-)


torsdag 25 augusti 2011

Jag märker att jag blir mer och mer öppen om min operation. Igår satt jag med en ny arbetskamrat och faktiskt berättade hur mycket jag vägde då jag påbörjade mitt flyt. En fråga nära vänner förut ställt mig många gånger men det tagit ett bra tag innan jag vågat berätta. Numera ser jag min resa verkligen som något bra och genom att berätta och vara öppen så visar jag för mig själv att det inte är något att skämmas över.
För när folk frågar mig hur mycket jag gått ner och jag säger 34 kg så förstår de ju att jag måste vägt mycket. För jag är ju inte pinnsmal nu... jag har ju fortfarande en hel del kilon kvar att gå ner. Och det syns det också.
Så igår var det som att jag verkligen bestämde mig för att vara fullkomligt öppen och ärlig mot folk som frågar, för då är jag också ärlig gentemot mig själv :)

Bra Jähnke!
Jag ber om ursäkt för att det kanske fattas lite inlägg i bloggen men jag har haft problem med min layout och tydligen så krävdes det att vissa inlägg fick försvinna. Jag är ingen höjdare på det här med html kodning och böös så jag raderade helt enkelt och skrev om :-D
Enjoy!
Har använt mig av terre d'Ocs mascara nu ett tag och jag måste säga att jag fullkomligt älskar den! Den gör mina ögonfransar kolsvarta, precis som jag vill ha det, de blir fylliga och långa. En helt suverän mascara för ett mycket bra pris. Och det bästa av allt? Ingen skit i!
Har försökt mig på en bild men det är svårt att visa då jag har så hängande ögonlock, ber om ursäkt för dem ;-)


Har också testat terre d'Oc foundation och kajal. Kajalen är bra, inget jag hoppar i höjden för som med mascaran men helt okej, varken sämre eller bättre än någon annan jag testat faktiskt.



terre d'Ocs mineralfundation är helt suverän även den! Den är i puderform och är väldigt lätt att arbeta in i ansiktet. Du ser inte sminkad ut, det bästa av allt, men den täcker ojämheter mycket bra. Min hormonexplosion av finnar och röda pluttar jämnas ut bra och döljs jättefint. Jag har dessutom en hudtyp som gör att jag lätt svettas ut allt som jag smörjer mitt ansikte med, så har det varit med tidigare foundations men så är inte fallet här.


Jag använder mig av Beige Rosé Hoggar 902 som är en neutral nyans som passar oss med lite rödare hudton.




Nu har jag även köpt en ögonskugga från terre d'Oc som är i en härlig lite brun/lila nyans. Den ska testas nu till helgen då jag ska ut på galej.


Allt finns att köpa hos älskade Vera på maryflyorganics. Där finns mycket godis att välja och vraka från.




Är jag terre d'Oc frälst eller vad!?

måndag 22 augusti 2011

fredag 19 augusti 2011

Jag har drabbats utav Plura feber...

onsdag 17 augusti 2011


Kommer på mig själv med att dra på och av mig jeansen utan att knäppa upp knapparna.
Varför?

För att jag kan!!!

måndag 15 augusti 2011

Fredagens outfit!


På väg till After Work med tjejerna så vart det ju passande att inviga den nya fina tunikan jag köpte :-)


fredag 12 augusti 2011


Ni har väl inte undgått att se hur fruktansvärd svälten i Afrika blivit?
Jag vill uppmana ALLA som läser min blogg att skicka ett sms innehållande TIMME till 72970 för att skänka 50:-
50 fjuttiga kronor kan vi alla undvara och de gör stor nytta.

Kom igen, GÖRT!

torsdag 11 augusti 2011

Åkte till Frölunda Torg med Jennie och Norah efter jobbet idag. Inte skulle jag handla så mycket... behövde mer trosor det var allt. Och ja, trosor fick jag köpt (finns underbart sköna i ekologisk bomull på HM, 3 st för 99:- Perfa!) men jag fick också köpt en hel del till... haha.
Men det är en sådan glädje att kunna gå in och handla kläder i vilken jävla affär somhelst! Och nu är det dessutom rea och känslan av att hitta kläder som är för STORA är hur konstig som helst.
Jennie sa att det var en fröjd att handla kläder med mig numera eftersom jag strålar när jag provar kläder, haha.



Fick fyndat en jättefin vit tunika på Kappahl för 69:- i stl 40/42! Och en svart munkjacka i ekologisk bomull från HM för 249:- (inte så mkt fynd men behövligt då jag inte har några sådana kvar) stl L.


Sen var vi inne på Gina där jag köpte tre vanliga toppar för 99:- st att ha på jobbet. Enkla vanliga, men dock snygga, toppar i stl L.


Eeehh... large alltså, när hände det sist?




måndag 8 augusti 2011

Idag kom min gamla enhetschef hit till jobbet och hälsade på. Hon är numera områdeschef där jag jobbar, alltså chef över min chef. Men just denna veckan är hon vår chef eftersom det fortfarande är semestertider.
Hon är en underbar människa och jag är så otroligt glad för att få jobba under henne igen. När hon fick syn på mig tappade hon nästan hakan och sa att det knappt gick att känna igen mig. Hon har inte träffat mig sen i maj så det är ju några kilons skillnad.
Hon tror verkligen på mig och vill att jag ska vidarutvecklas. Det var hon som introducerade mig för den här utbildningen jag nu ska börja på, hon puschade mig att söka den. Och för att jag verkligen ska komma in så har hon gjort allt i sin makt för att hjälpa mig. Denna fantastiska människa har alltså skickat ett rekommendationsbrev till skolan! Jag fick brevet själv idag och det är inte annat än att tårarna faktiskt kommer fram....

"... Cecilia har under åren visat stor kunskap och förståelse för att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Hon har mitt största förtroende för att kunna tillgodogöra sig en vidareutbildning och dessutom använda den på bästa sätt i sitt arbete. Med den självklara ödmjukhet Cecilia har för brukarna och respekt för sina arbetskamrater skulle hon kunna ha ett ansvar för utveckling av det pedagogiska arbete på sin arbetsplats...."

Bara ett utdrag men ni fattar va? Jag blir så jävla stolt över mig själv och så glad för att jag har folk som verkligen tror på mig. Och jag känner hela tiden att jag verkligen gjort rätt yrkesval...

fredag 5 augusti 2011

Undrens tid är ej förbi. Jag har köpt mårbacka pelagoner och tycker de är vackra!


onsdag 3 augusti 2011

Jag får lägga löpträningen på is denna veckan. Order från fabbo doktorn. Hände en incident igår på jobbet och jag blev lite skadad, mjukdelsskador i huvudet och i nacken. Inget allvarligt men jag är öm och har en rejäl skallabank. Och det kommer gå över.
Alltid surt att behöva hålla upp i något man äntligen kommit igång med. Men men... jag vill inte förvärra något.

Det är extremt varmt idag och jag längtar efter åskan och regnet som ska komma lite senare. Katterna gör nog det också, de är riktigt slöa och påverkade av värmen.
Imorgon tror jag minsann det blir Sillvik för hela slanten. Sol och bad upplevs helt klart bäst på västkusten ;)