söndag 31 juli 2011

Nu har jag precis beställt hem lite kryddor från Alpnaering. Är galet förtjust i deras vitlökskrydda och grönsaksbuljong. Utökade denna ordern även med en grillkrydda. De kostar på lite men ack vilken god smak det ger till maten :)

Imorgon börjar en månad med enklare livsstil. Om ni inte hakat på evenemanget på facebook så gört vetja! Blir lite som ett köpstopp delux kan man säga. Inte bara låta bli att handla onödiga saker utan även verkligen tänka på vad jag handlar, HUR jag handlar och enbart handla det nödvändigaste. För om det är något vi svenskar är duktiga på så är det att slänga mat.... jisses vad vi slänger mycket bra mat i detta land!
Jag hoppas att jag kan lära mig något av detta, att jag verkligen tar till mig kunskap. Jag tänker gå in helhjärtat, annars är det ingen idé liksom.
Så drömmen min är att en månad blir.... resten av mitt liv.

fredag 29 juli 2011





Jag är så otroligt jävla glad och tacksam för att jag fick den här chansen till jobbyte för dagar som idag så ÄLSKAR jag verkligen mitt nya jobb!

(Trots att jag varit där 28 timmar i sträck...)

torsdag 28 juli 2011

Veckans andra runda är avklarad. Sprang lite långsammare idag men klarade då av att springa längre. Så det blir nya taktiken :) Snart ska jag nog fixa de där 3 km utan gångpaus!

Om några timmar bär det av till jobb, där jag ska stanna tills 20.00 imorgon kväll. Mastodontpass? Ja. Men det ger fint betalt och jobbarkompisarna är hur bra som helst så det går bra.
Har man det inte roligt på jobbet så får man göra det roligt. En devis vi levde efter på mitt gamla jobb, jag har infört den på nya också.

Nu en behövlig dusch!

tisdag 26 juli 2011


Jag måste ta tag i mitt liv igen. Bara för att jag är opererad så betyder inte det att jag kan trilla tillbaka i gamla osunda vanor. Jag måste tänka mig för och verkligen ta den här chansen jag fått på allvar.
Min semester blev ett matförfall, haha. Jag har insett, efter att ha läst andra opererades matdagböcker, att jag äter för lite och för dåligt. Har dessutom börjat drabbas av massa hemska blodtrycksfall. Så ja, nu återinför jag mitt konto på matdagboken.se för att hålla koll på vad jag äter. Jag ska öka på mitt matintag, bättra på det och ge fan i all god isglass som jag blivit tokig i ;-)
Framförallt så ska jag fortsätta med min löpträning. Denna veckan ska minst tre rundor avverkas!
Nu, beger jag mig ut på den första!!

fredag 22 juli 2011

Man vet att en film inte alls är i din smak när man efter var tioende minut växlar över och kollar facebook. Och låter filmen rulla på samtidigt så att du enbart hör vad som sker.
Sucker Punch är nog den sämsta film jag sett.

söndag 17 juli 2011


Jag kommer nog aldrig sluta förundras över hur mätt jag blir på en halv laxfile och en potatis...

onsdag 13 juli 2011

Tree-shirt.se kan du köpa dig en t-shirt eller en tygkasse i ekologisk bomull för 99:- och samtidigt köpa dig ett träd i Afrika vid Victoria sjön.
Jag tycker konceptet är lysande och hoppas att fler än jag väljer: "I planted a tree and all I got was this lousy t-shirt"





T-shirten är något för liten än men det dröjer nog inte allt för lång tid innan den passar.


Sådan här shopping gillar jag!

tisdag 12 juli 2011

Har verkligen haft semester nu. Först var mina vänner från småland här uppe med sina underbara ungar och sen åkte jag med dem hem. Så igår kom jag tillbaka till mitt kära Göteborg, fast jag åkte hem med vemod.
Har ju sagt det förut och säger det igen... jag saknar er där hemma!!!

Har idag kommit halvvägs i min viktnedgång. Det känns helt otroligt... men jag är så tacksam och så glad för hur bra allt går!
Vi pratade häng och lös hud nu när jag var hemma. Det som syns på mig är armarna... där har jag verkligen fått häng och om det inte drar åt sig med tiden så kommer jag överväga att korrigera det. För magen kan man dölja och även benen. Det beror ju iofs på hur mycket besvär man kan tänkas få men... armarna kommer jag nog fixa.

Nej, nu blir det att semestra sig lite till!

tisdag 5 juli 2011

Nostalgikarameller på Liseberg! Ekologiska dessutom!